Zorg voor BIOverijssel op de kaart


Doel van dit project is om zorginstellingen en ziekenhuizen - met als start de Week van de Smaak - op een aantrekkelijke manier (nader) kennis te laten maken met het biologische aanbod uit eigen provincie. Een rijk aanbod, dat varieert van Vechtdal vlees en vleeswaren, AGF (Sallandse piepers..), zuivel uit de Weerribben, bijzondere streekkaasjes tot en met bijvoorbeeld diverse meelproducten uit het IJsseldal. Lees hier het persbericht

Informatie voor winkeliers en zorginstellingen:

Zoek  HIER   een leverancier in uw buurt of een product


Het beste van biologische Overijsselse bodem, met oog voor detail...

Speciale actie in oktober, van start tijdens landelijke Week van de Smaak op 1 oktober

Zaterdag 1 oktober ging de promotiecampagne 'Het beste van (biologische) Overijsselse bodem, met oog voor detail' van start. Met ondersteuning van de provincie Overijssel vragen verschillende Overijsselse speciaalzaken (groenteboeren, bakkers en slagers)  een maand lang extra aandacht voor de mooie producten van  biologische Overijsselse bodem. Klanten die de komende maand bij deelnemende winkels een biologisch product van Overijsselse origine kopen, of een product dat daarmee bereid is, maken kans op een Boergondisch feestmaal of een exemplaar van het dit jaar met een Gourmand World Cookbook award bekroonde biologische boerenkookboek 'van eigen erf'. Lees hier het persbericht

HIER vindt u een overzicht van deelnemende speciaalzaken

Ga HIER naar de prijsvraag


Wilt u het bekroonde boerenkookboek 'van eigen erf' in uw eigen winkel verkopen? Alle informatie vindt u HIER

U neemt deel aan de actie: ‘Het beste van (biologische) Overijsselse bodem, met oog voor detail!’? U kunt onderstaand beeldmateriaal downloaden voor gebruik op uw eigen site:

Actieflyer

Poster

Plafondhanger

Codekaartje

In de begeleidende brief vindt u alle informatie over het gebruik van de promotiematerialen:

Begeleidende brief