biologisch goed van eigen erf

Tuinderij De Volle Grond

Koningslaan 5A, 3981 HD Bunnik
Tel: 030-2129094

Tuinderij De Volle Grond is een kleinschalig tuinbouwbedrijf op de historische moestuin van Nieuw Amelisweerd, vlakbij Utrecht.

In het kader van het behoud van de historische moestuin wordt bij ons het tuinwerk zoveel mogelijk met de hand gedaan. Enerzijds omdat wij geen zware machines op onze kostbare grond willen die de bodemstructuur bederven, anderzijds om zinvol en gezondmakend werk te bieden aan mensen die daar behoefte aan hebben. De tuinders doen het werk samen met vrijwilligers en zorgclienten.

Elke vrijdag staan we van 10.00 tot 18.00 met een kraam vol verse groente en fruit op de biologische Boerenmarkt op Vredenburg, te Utrecht.

's Zomers verkopen we hier voornamelijk producten van eigen land; in de winter kopen we meer groente en fruit in om toch een redelijk assortiment te kunnen aanbieden.

Van mei tot en met december bieden wij ook groenteabonnementen aan: de groenten in deze tassen komen uitsluitend van eigen land en enkele collega's in de streek.

biologisch goed van eigen erf:
ja
biologische boer:
ja
opmerking:
alleen verkoop aan grootafnemers
assortiment
groente, kruiden, kleinfruit
openingstijden
Elke vrijdag van 10.00 tot 18.00 op de biologische Boerenmarkt Utrecht op Vredenburg. Daarnaast hebben we afhaalpunten voor onze groentetassen. In Utrecht vindt u de afhaalpunten in de Nachtegaalstraat, Koningsweg en Lunetten en in Houten op de Putterhaag. Woensdag is de afhaaldag voor Utrecht; vrijdag voor Houten.